Haber

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, Beşiktaş’ta MHP Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışına Katıldı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, Beşiktaş’ta MHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. Açılış töreninde konuşan Kurum, “Milletimiz beklediğimiz işareti bize veriyor, bizi kucaklıyor. Milletin işareti belli, bu fetret dönemi, bu durgunluk dönemi kesinlikle Kadir Gecesi sona erecektir. 31 Mart. 31 Mart gecesi hep birlikte bayram geçireceğiz.”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş’ta MHP Seçim Uyum Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Kurumun açılış töreninde TBMM Başkan Vekili, MHP Milletvekili Celal Adan, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim ve Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkanı Adayı Serkan Toper eşlik etti. Kurum, “AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin birliği hepimizin ittifakıdır, sizin ittifakınızdır, Milletin ittifakıdır. Bu ittifak milletimiz tarafından, sizler tarafından, gece meydanlarda kurulmuştur. 15 Temmuz’u devletin ve milletin istikbali için yapıyoruz. Biz bu tarihi birliği İstanbul’da kuruyoruz.” Bunu zirveye taşıyacağız. Türkiye yüzyılının önsözünü burada Beşiktaş’tan, İstanbul’dan yazacağız. İl, ilçe teşkilatlarımızda ve belediye yönetimlerimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli arasındaki uyumu örnek alıyoruz. Biz de “Hep birlikte milletimize duygularımızı, hedeflerimizi anlatacağız” dedi.

“CUMHURİYET İTTİFAKIMIZLA BİRLİKTE 31 MART AKŞAMI ‘ARTIK İSTANBUL’ DİYECEĞİZ”

Cumhur İttifakı ile birlikte 31 Mart gecesi bayram yapacaklarını belirten Kurum, “Milletimiz bize beklediğimiz işareti veriyor, bizi kucaklıyor. Milletin işareti açık ve nettir, 31 Mart gecesi yani bu fetret dönemi, bu durgunluk dönemi mutlaka sona erecektir.İnşallah bu aziz İstanbullular, tüm heyecanımızı paylaştıkları bu süreçte bizlerle birlikte yürümeye devam edecekler.Büyüklerimiz milletimiz diyor ki Milletimiz her şeyi görüyor, biliyor ve anlıyor dediler.İstanbul halkı akıllıdır, İstanbul halkı milletin sorunlarına karşı gösterilmesi gereken iradeyi açıkça göstermektedir.İstanbul halkıyla birlikte, 31 Mart akşamı, Fetret dönemini hep birlikte bitireceğiz. İstanbul halkı, bu 5 yıllık süreçte ne yazık ki hayallerini, umutlarını, bu 5 kayıp yılın geleceğini telaş içinde görüyor. Bugün İstanbul’u görüyor. Beceriksizlik, beceriksizlik, beceriksizlik, beceriksizlik ve partizanlık altında kafa karışıklığı ve kaos yaşanıyor. İnşallah İstanbul’umuzun içine düştüğü bu istikrarsızlık, hizmetsizlik ve eser yoksulluğu sarmalından, 31 Mart akşamı Cumhur İttifakımızla birlikte ‘Şimdi İstanbul’ diyeceğiz. 31 Mart akşamı milletimizle el ele bir bayram yaşayacağız. Bütün İstanbullular kazanacak. Hiç kimseyi dini, dili, ırkı, inancı, kültürü nedeniyle ayırmadan, İstanbul’da yaşayan kardeşlerimizin her birini kucaklayarak, el ele, gönül gönüle birlikte yürüyeceğiz. Milletimizin her sıkıntıda her zaman yanında olduk. El ele verdik, iyi günde, kötü günde birlikteydik. İnşallah 31 Mart gecesi Cumhur İttifakımızla birlikte yola çıkacağız. Sadece İstanbullular için sokakta olacağız. Çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. İstanbul’u Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayal ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağız. “31 Mart gecesi hep birlikte bayram geçireceğiz” dedi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “İnanıyorum ki 31 Mart gecesi ve 1 Nisan sabahı hem İstanbul’da hem de Beşiktaş’ta bayrağı kaldıracağız.”

“ÜÇ HİLAL BEŞİKTAŞ’A YAKIŞACAK”

Açılış programında konuşan MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, “Cumhur İttifakımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Murat Kurum’a ve Beşiktaş Belediye Başkanı Adayımız Serkan Toper’e başarılar diliyorum. Üç hilal Beşiktaş’a çok yakışacak.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu