Haber

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum, bıçaklı saldırıya uğrayan genç kızın yanında duruyor

Burak KESKİNCİ/ 20 yaşındaki Aslıhan Güçlü, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum’un yanına gelerek, KAĞITHANE’de bıçaklı saldırıya uğradığını belirterek, saldırganların bulunması için yardım istedi. Kurum, “Gece saat 12, sabah saat 2’de huzur ve güven içinde evinize gireceksiniz. Sokaklarımızı huzurlu hale getireceğiz, tüm birimlerle uyum içinde çalışacağız” dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Kağıthane’yi ziyaret etti. Kahvaltı programında AK Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Kurum, daha sonra; Kağıthane Meydanı’nda yürüyüş yaparak vatandaşlarla sohbet etti, esnafın sorunlarını ve önerilerini dinledi. Ziyaretinde yaklaşık bir ay önce gece sokakta kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradığını belirten 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Aslıhan Güçlü, Kuruma gelerek saldırganın bulunması için yardım istedi. Zengin, “36 gün oldu, ne okula gidebiliyorum ne de dışarı çıkabiliyorum, hayatım bitti, okul hayatım bitti, adam hala yakalanamadı” dedi. Zengin, Kurum’a, “Sizden tek isteğim desteğinizdir.” Kurum, kadına, “Kaymakamımız ve İlçe Emniyet Müdürümüz takipte, umarım yakalarız” şeklinde yanıt verdi.

Kurum, “Biz takip ediyoruz, arkadaşlarımız süreci birebir takip ediyor, ne yaparsak yapalım her zaman yanınızdayız. İnşallah İstanbul’da en kıymetli işlerimizden biri sizin huzurunuz ve güvenliğinizdir. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” dedi. Tüm büyükşehir gruplarımız, emniyet birimlerimiz ve ilçe belediyelerimizle birlikte gerekli çalışmaları yapacağız.”12’sinde gece saat 02.00’de huzur ve güven içinde evinize gireceksiniz. Sokaklarımızı huzurlu hale getireceğiz ve tüm birimlerle uyum içinde çalışacağız” dedi.

Kurum, daha sonra Kağıthane Meydanı’ndaki mağazaları gezerek esnafla sohbet etti, basın mensuplarına tatlı ve tantuni ikram etti. Kurumsal ziyaretlerinin ardından Kağıthane’den ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu