Haber

AK Parti, İstanbul’un 39 ilçesinde gençlerle sahur programı düzenledi

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı, ilk oyum AK Parti’ye Erdoğan’a adlı sahur programını eş zamanlı olarak şehrin 39 ilçesinde düzenledi.

Sultangazi’de düzenlenen iftar programında “yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

Burada sahur programına katılan AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek, “AK Parti 20 yıl önce olduğu gibi Gençlik Kolları ile yıldız gibi parlamaya devam edecek” dedi. söz konusu.

İl Gençlik Kolları Başkanı’na Çizer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mayıs ayındaki seçimlerden galip çıkacağına olan inancından hareketle, “Bu Hakikat yoludur. Seçtiği bütün seçimleri kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 20 yıldır var, bu seçimde kaşı açık çıkacak, Türk Yüzyılını başlatacak, biri laf üstüne laf söylesin, bundan sonra duvar gibi Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında duracağız, İstanbul yapıyor. onun parçası.” dedi.

“Biz Tayyip Erdoğan’ın genç arkadaşları, gençlik kollarıyız”

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde İstanbul’da 1 milyon 250 bin gencin ilk kez oy kullanacağını hatırlatan Çekerek, “Biz birinciye oy verecek 1 milyon 250 bin gencin isteklerini doğrudan iletebilen bir yapılanmayız. zaman, bilgi birikimimizi çağın gereklerine uyarlayarak liderine, AK Gençlik olarak milyonları aşan bir teşkilata sahibiz.Tüm başarıları, altyapı ve teknolojileri, savunma sanayi yatırımlarını benimsemiş takımların yanında olmaya devam edeceğiz. Biz Tayyip Erdoğan’ın genç arkadaşlarıyız, gençlik kollarıyız.Asrın Türkiye vizyonunda yer almak istiyorum.Biz gençleriz.Çağın ihtiyaçlarına cevap veren gençler olmalıyız. ” ifadelerini kullandı.

Çekme dedi ki:

“AK Gençlik olarak Cumhurbaşkanımızın şu anda durduğu Ayasofya davasında dimdik mi duracağız? Bu davayı sahipsiz bırakmayacağız. Ayasofya’yı yıllarca cami olarak açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emeğini boşa çıkarmayacağız. o meydandan gelen vatandaşların feryatları sonucu.”

Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu