Haber

Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit Pirireis İlçesinde vatandaşlarla buluştu

Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit Pirireis İlçesinde vatandaşlarla buluştu

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Pirireis Mahallesi’ni ziyaret ederek Muhtar Aziz Ekinciler ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Lider Özyiğit, “Şu ana kadar yürüttüğümüz çalışmalar ve yeni dönem için planladığımız projelerle ilgili hemşehrilerimizle fikir alışverişinde bulunuyoruz. “Halkımızın öneri ve beklentileri daha etkin bir hizmet için bize ışık tutuyor.”söz konusu.

Mahalle ziyaretlerine devam eden Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, geçtiğimiz günlerde Pirireis’te devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleri ve bölge esnafıyla bir araya geldi. Lider Abdullah Özyiğit, Pirireis Mahalle Muhtarı Aziz Ekinciler’i de ziyaret ederek hayata geçirdikleri projeler ve vatandaşların önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

“Demokratik katılımcı yönetimin tüm gereklerini yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz.”

Cumhurbaşkanı Abdullah Özyiğit, göreve geldikleri 2019 yılında başlattıkları demokratik katılım sürecine ve planlı yönetim anlayışına vurgu yaptı. “2019 yılında göreve geldiğimizde öncelikle tüm mahallelerimizde toplantılar yaparak halkımızın görüşlerini aldık. O dönemde düzenlediğimiz toplantılara katılamayan vatandaşlarımız için muhtarlıklara sandık kurduk ve internet üzerinden de talepler aldık. Toplamda 5 bin 70 talep ve teklif geldi. Akabinde çalıştaylar düzenleyerek bu talep ve teklifleri uzmanlarla değerlendirip 5 yıllık stratejik planımızı buna göre oluşturduk. Demokratik katılımcı yönetimin tüm gereklerini yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. ”dedi.

Başkan Özyiğit, “134 bin 277 talebi çözüme kavuşturduk”

Başkan Abdullah Özyiğit, kurdukları Yenişehir Halk Masası ile 137 bin 963 talep aldıklarını belirterek, “5 yıllık görev süremiz boyunca tüm mahallelerimizde, her sokakta vatandaşlarımızın sesini dinledik. Hem hizmetlerimizi anlattık, hem de taleplerini aldık. Ayrıca kurduğumuz Yenişehir Halk Masası aracılığıyla da 137 bin 963 talep aldık. 134 bin 277 talebi çözüme kavuşturduk, 3 bin 686 talep için ise süreç devam ediyor. “Vatandaşlarımızdan gelen her talebi yerine getirdik.”söz konusu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu