Ekonomi

Crown Electrokinetics birinci ve ikinci çeyrek sonuçlarını tahmin ediyor

LOS ANGELES – Akıllı cam teknolojisi şirketi Crown Electrokinetics Corp. (NASDAQ:CRKN), 2024 mali yılının birinci ve ikinci çeyreği için finansal beklentilerini açıkladı. Şirketin CEO’su Doug Croxall, Meksika ve Florida’daki son anlaşmaların yanı sıra Arizona’da devam eden işleri, firma için dönüştürücü bir dönem olmasını beklediği katalizörler olarak göstererek önümüzdeki çeyrekler hakkında iyimserliğini dile getirdi.

Crown, 2024’ün ilk çeyreği için gelirin 0,7 milyon ila 0,9 milyon dolar aralığında olmasını bekliyor. Şirket aynı dönem için 3,3 milyon ila 3,5 milyon dolar arasında net zarar bekliyor. İkinci çeyreğe bakıldığında, Crown gelirde önemli bir artış öngörmekte ve bunun 7.0 milyon ila 8.0 milyon dolar arasında olacağını tahmin etmektedir. İkinci çeyrek için net gelirin (zararın) (0,5) milyon ila 0,0 milyon dolar arasında olacağı tahmin edilmektedir.

Bu tahminler mevcut ticari faaliyetlere dayanmaktadır ve herhangi bir potansiyel ticari satın alma, yeniden yapılandırma veya yasal uzlaşmaları hesaba katmamaktadır. Crown’un öngörüleri, şirketin kontrolü dışındaki faktörlere bağlı olarak değişebilir ve güncellemelerin, bir çeyreğin bitiminden önce meydana gelebilecek herhangi bir önemli kurumsal olay haricinde, üç aylık bazda yapılması beklenmektedir.

Crown Electrokinetics iki ana bölümden oluşmaktadır: Fiber Optik ve Elektrokinetik Film. Electrokinetics Film bölümü patentli akıllı pencere ekleme teknolojisi ile tanınırken, Fiber Optik bölümü yeraltı fiber optik ağları ve diğer kamu hizmeti altyapı projelerinin inşasında uzmanlaşmıştır.

Şirketin finansal rehberliği yeni bir uygulamadır ve bu nedenle Crown Electrokinetics, bu ileriye dönük beyanların gelecekteki performansın garantisi olmadığı ve gerçek sonuçların önemli ölçüde farklılık göstermesine neden olabilecek riskler ve belirsizlikler içerdiği konusunda uyarmaktadır. Bu kılavuz, basın bülteni tarihi itibariyle mevcut olan bilgilere dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu