İş

Dijital Dönüşüm ve Yetkinlik Geliştirme Merkezi Sultanbeyli’de Faaliyete Başladı

Esnafın işlerini dijitale taşımak için Sultanbeyli’de faaliyetlerine başlayan Dijital Dönüşüm ve Yetkinlik Geliştirme Merkezi faaliyetlerine hızla devam ediyor. Bu kapsamda dönüşüm merkezinde ‘Dijitalleşme ve Geleceğin İş Modelleri: Fırsatları Keşfedin’ konulu panel düzenlendi.

Sultanbeyli Belediyesi, işini internete taşımak isteyen esnaflar için çalışmalarına hız verdi. İlçede 6 bin esnaf ziyaret edilerek dijital dönüşüm ve e-ticaret hakkında bilgi verildi. Dijital Dönüşüm ve Yetkinlik Geliştirme Merkezi, bu konuda yaptığı çalışmalarla esnafa eğitim ve danışmanlık sağlıyor. Öte yandan alanında uzman kişiler ile yetiştirilen kursiyerler bir araya getirilmektedir. Bu kapsamda Dijitalleşme ve Geleceğin İş Modelleri: Fırsatları Keşfedin mi? paydaş paneli Panelin konuşmacıları Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Dijital Girişimcilik Derneği Lideri Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, Tarım Teknolojileri Genel Müdürü Oğuz Kaya, LC Waikiki Dijital İşler Yönetim Müdürü Orhan Tanrıkulu ve MKK Proje Yönetim Ofisi Müdürü Salih Eroğlu.

‘MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN HAREKETE GEÇTİK’

Dijital Dönüşüm ve Yetkinlik Geliştirme Merkezi hakkında bilgi veren Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Esnafımızın işlerini internete taşımak için merkezimizi devreye aldık. Bunu büyük ölçüde düzenlediğimiz eğitimler ve verdiğimiz danışmanlık hizmetleri ile gerçekleştiriyoruz. Ustalarımız buraya iş hacimlerini genişletmek ve uzman ekibimizden bilgi almak için gelmektedirler. Eğitimlere katılan ve merkezimizden faydalanan kursiyerlerimize, esnaf ve girişimcilerimize teşekkür ediyorum.’ söz konusu.

Konuşmaların ardından kursiyerler için aldıkları eğitim içeriklerini kapsayan bir yarış düzenlendi. Yarışın ardından Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, kursiyerlere sertifikalarını takdim ederken, hediyelerini de konuşmacılara takdim etti.

haber-mudurnu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu