Haber

İlkadım Belediyesi Yolların Kalitesini Artırmak İçin Çalışıyor

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçedeki yenileme sürecini başarıyla yürüttüklerini belirterek, “Ekiplerimiz merkez ve kırsal bölgelerdeki ulaşım ağının yüksek kaliteye ulaşması için 7 gün 24 saat çalışıyor. Temel hedef ilçemizin karayolu ağının kalitesini artırmaktır.”

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2023 yatırım programında yer alan yolların düzenlenmesi ve güzelleştirilmesi çalışmalarını sürdürüyor. İlkadım’da yeni yollar açarken, mevcut yolların kalitesini de artırmaya devam eden Teknik İşler Müdürlüğü ekipleri, Ataköy (Badırlı) İlçesi’nde de ulaşım ağına yeni yollar kazandırıyor.

İlçenin her noktasında kalıcı ve sürdürülebilir çalışmalara hızla imza attıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Amacımız ilçemizin her noktasında hemşehrilerimizin daha konforlu ve güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamaktır. İlçemizin ulaşım konforunu ve kalitesini arttırmak amacıyla imar yollarının açılmasından sıcak asfalt serimine, yüzey kaplamadan taş duvarına kadar her alanda etkin ve dinamik çalışma anlayışımızla vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. ve giydirme cephe işlerinden kaldırım yenileme ve çevre düzenlemesine kadar.Asıl amacımız ilçemizin yol ağının kalitesini artırmaktır.Bir yandan hasarlı ve deforme olmuş yollarımızı baştan aşağı yeniliyoruz, diğer yandan da ilçemizin yol ağının kalitesini artırmak. Yeni yollar açarak ulaşım ağımızı geliştiriyoruz. Hem genişletiyoruz hem de araç trafiğini rahatlatıyoruz. Güzel hava koşullarından yararlanarak kışa kadar tüm çalışmalarımızı tamamlayarak yollarımızı kışa hazırlamaya çalışıyoruz. Belediye olarak bir yandan şehrimizin imar ve imar sürecine tüm imkanlarımızla destek verirken, diğer yandan da yol yatırımlarımız ve diğer hizmetlerimizle kendi bölgemizdeki yenilenmeyi geliştiriyoruz. Süreci başarıyla sürdürüyoruz. “İlçemizin tüm cadde ve sokaklarında görev yapan, verilen tüm görevleri yerine getirerek görev yapan meslektaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. – SAMSUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu