Haber

Küplere bindi! Guardiola, De Bruyne’e Ne Yapacağını Söylediğinde Gerginlik Yükseliyor

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Manchester City, Real Madrid’i konuk etti. Karşılaşmayı 4-0 kazanan İngiliz ekibi, maç sırasında Kevin De Bruyne ile teknik direktör Pep Guardiola arasında tartıştı. Başarılı teknik direktör, maçın ardından Belçikalı yıldızla yaşadıkları tartışmayı anlattı.

Manchester City toplamda 5-1’lik skorla finalde.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İspanya’dan 1-1 dönen Manchester City, evinde oynadığı rövanş maçında Real Madrid’i 4-0 mağlup ederek finale yükseldi. Bu sonuçla Şampiyonlar Ligi finalinin adı belli oldu. Milan’ı eleyerek finale yükselen Inter ve Manchester City, kupayı 10 Haziran’da Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki müzeye getirmek için çaba gösterecek.

Maç sırasında Pep Guardiola ve De Bruyne arasında tartışma

Karşılaşmanın ikinci yarısında Belçikalı orta saha oyuncusu ile İspanyol teknik direktör arasında kısa süreli periyodik gerginlik yaşandı. De Bruyne top sürerken Guardiola ‘pas ver’ diye bağırdı. Teknik direktörün bu telaffuzunun ardından 31 yaşındaki futbolcu topu rakibine kaptırdı. De Bruyne daha sonra Guardiola’ya iki kez susmasını söyleyerek tepki gösterdi. İkili arasındaki gerilim uzun sürmedi. De Bruyne, oyundan çıkarken Guardiola’nın oyuncusuna sarıldı.

İşte o anlar ⬇️

“Geçmemiz gereken yerde topu kaybettik”

Galibiyet sonrası Belçikalı yıldızla yaptığı tartışmaya değinen Guardiola, konu hakkında şu şekilde konuştu.

Kevin üç numara yaptı ve pas vermemiz gerektiğinde topu kaybettik, çok koştuk. Genel olarak olağanüstü bir oyun oynamamıza rağmen, bu bize daha pahalıya mal olabilirdi.’

City, Premier Lig hafta sonu şampiyonluğunu ilan edebilir

Şampiyonlar Ligi’nde finale adını yazdıran Guardiola ve öğrencileri, ligde hafta sonu oynanacak maçların ardından şampiyonluğa ulaşabilecek. Arsenal, Nottingham Forest’a puan kaybederse ve Manchester City, Chelsea’yi yenerse, City lig şampiyonluğunu kazanır.

haber-uzumlu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu