Haber

Memduh Büyükkılıç’a ERÜ öğrencilerinden ziyaret

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Öğrenci ve genç dostu hizmetleri ile takdir toplayan Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç her fırsatta gençlerle buluşmaya ve onlarla yakından ilgilenmeye itina gösteriyor.

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, Lider Büyükkılıç’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Gençleri konuk eden Büyükkılıç, Başkanlık Toplantı Salonu’nda gençlerle çay eşliğinde samimi ve sıcak bir ortamda sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili gençlere bilgiler aktaran Lider Büyükkılıç, nasihatlerde de bulundu.

“GENÇLER BU MİLLETİN EN BÜYÜK GÜCÜDÜR”

Üniversite öğrencilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Büyükkılıç, “Gençler bu milletin en büyük zenginliği, en büyük gücüdür. Bizler de her hizmetimizi gençlerimizi merkeze alarak hayata geçiriyoruz. Her şey gençlerimiz için” dedi.

Öğrenciler de Lider Büyükkılıç’a gençlere yönelik hizmetleri ve kıymetli takviyelerinden ötürü teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda gençlere Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları envanterinden kitaplardan oluşan armağan takdim eden Büyükkılıç, gençlerle günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Başkan Büyükkılıç, ziyaretin akabinde Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerini Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın gerçekleştirildiği Meclis Salonu’nda konuk ederken, öğrenciler meclis toplantısını ilgiyle takip etti.

BÜYÜKKILIÇ’TAN GENÇLERE ÖZEL DESTEKLER

Başkan Büyükkılıç, 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi başlarken öğrencilere yönelik değerli muştular açıklamış, 10 bin üniversite öğrencisine 40 milyon TL karşılıksız burs, öğrencilerin su faturalarına yüzde 50 takviye, çamaşır yıkama hizmeti, kütüphanelerde fiyatsız çay, çorba ikramı, fiyatsız internet ve çıktı hizmeti, 140 biniş abonman indirimli bilet fiyatını 155 TL’den 100 TL’ye indirilmesinin yanı sıra gereksinim sahibi öğrencilerin ulaşım masraflarının de Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanması üzere hizmetleri hayata geçirmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu