Haber

Meral Akşener’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki

HABER: GÜLARA SUBAŞI – Kamera: FURKAN FAZİLET

İyi partiGenel Lider Meral Akşener , Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Girmediği parti kalmadı. Her kapıya gitti” sözleri. Akşener, “Bu arkadaşta bilinçaltında bir gariplik var. ‘Siyasi partilere gitti’ diyorsunuz, başka bir şey. ‘Girmediği kapı’ deyince kadının aklına başka düşünceler gelebilir. siyasetçidir, üniversite hocasıdır, ev hanımıdır.” Koca cumhurbaşkanı döneminde kadınlara söylenmemiş söz bırakmadı. ‘Sürtük, çürük, düşük’ dedi ve bunu asla bir erkek siyasetçiye söyleyemezdi” dedi.

Meral Akşener Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Sakarya’da miting düzenledi. Akşener, Demokrasi Meydanı’ndaki mitingde şunları söyledi:

“Buraya gelirken Recep Bey’in bir açıklamasını okudum. Çok üzüldüm. Hepimize bir şeyler söylüyor. Bana da ‘Girmediği siyasi parti yok. Her kapıya gitti. ‘ ‘Girmediği kapı’ deyince bir kadının aklına başka düşünceler gelebilir, siyasetçi, üniversite hocası, ev hanımı olsun’ dedi ve bir erkek siyasetçi bunu asla söyleyemez.

“APO’DAN SAKININ, NEREDE İLGİLİ OLDUNUZ”

Sayın Recep Bey, Bir elinizde Gaffar Okkan’ın katilleri, Hizbullah, diğer elinizde eli kanlı terör örgütü PKK var. İkisiyle de el sıkıştın. Apo ile tanışırsın, Apo’ya yalvarırsın, adeta akraba olursun.

“SAVAŞA GİDER GİBİ SEÇİMLERE GİDİYORLAR”

Erdoğan bugün bana milliyetçilik gösteriyor. Hadi, siktir git milliyetçi. Seçim, seçilmişlerin bayramıdır. Siyasetçiyi hizaya getirdiği, siyasetçiye derdini anlattığı, proje ürettiği, vatandaşa hizmet ettiği dönemlerin başlangıcıdır. Sözde savaşa harcamak için seçime gidiyorlar. Bir jelibon arkadaşım var. Ankara’da bu arkadaş Anka Park diye bir park yapmış. Nedir bu dinozor takıntısı? Üç kişiye tam 16 milyar lira verildi. Bunun yanı sıra Mansur Yavaş, Ankaralı çiftçiye 4,5 milyar dolar kazandırdı. İşte fark. Hizbullah sağ elinde. Sol elinde PKK var. Meral Akşener’e söylediğiniz sözler için elbette hesap günü gelecektir.

“GÜÇ ELİMİZE GELDİĞİ ZAMAN KANDİL’İ SEVECEĞİZ”

İktidara geldiğimizde Kandil’i dümdüz edeceğiz, dümdüz edeceğiz. büyük üzüntüm var Bunlar terörle mücadelenin koşullarını çok ciddi hale getirdi. Adam evliliğe takıntılı. Geldiğimizde erkek erkeğe evliliği serbest bırakıyorduk. Daha da ileri giderek hayvanların ve erkeklerin evlenmesine izin verecektik. Tüm psikiyatrları bu saygıdeğer adamı tedavi etmeye davet ediyorum.

“İktidara geldiğimizde TANK PALET FABRİKASINI YENİDEN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE VERECEĞİZ”

O fabrikayı büyükleriniz yaptı. Ambargo nedeniyle Sakarya halkı fabrikanın arazisini bağışladı. 20 milyar dolarlık değeri var, 50 milyon dolarlık yatırım şartıyla Katarlılara devredildi. Ümit Dikbayır bu konunun üzerine düştü. İktidara geldiğimizde Tank Palet Fabrikasını tekrar Türk Silahlı Kuvvetlerine vereceğiz.

“İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’Nİ KESİNLİKLE UYGULAYACAĞIZ”

Hemen bir ayda 100 bin, ardından 150 bin öğretmen ataması yapacağız. Emeklilerimizin bayram ikramiyesi 15 bin lira olacak. Dul ve yetimlerin maaşlarını onun yanına çekeriz. Farklıdır, farklı olmayacaktır. Engelliler, gaziler ve şehit yakınları özel hastanelerden ücretsiz olarak yararlanmalıdır. İstanbul Sözleşmesi’ni mutlaka uygulayacağız. Kul hakkını yiyeceksek, hırsızlık yapacaksak Allah canımızı alsın inşallah. 14 Mayıs akşamı oylarınızı istiyorum; Kemal’e bir oy, Meral’e bir oy.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu