Yaşam

MILEY CYRUS YENİ ALBÜMÜNÜ DUYURDU

Miley Cyrus yeni müzikle geri döndü! Cyrus yeni albümü “Endless Summer Vacation”ı duyurdu. Müzisyenin yakında çıkacak olan sekizinci albümü Cyrus’un “Los Angeles’a aşk mektubu” olarak tanımlanıyor. Albüm, Cyrus’un hem fiziksel hem de duygusal olarak güç kazanma yolculuğundaki kendinden emin keşfini yansıtıyor.

Cyrus, 13 Ocak’ta yayınlanacak olan yeni single’ı “Flowers”tan önce sekizinci albümünün kapak fotoğrafını, çıkış tarihini ve teaser fragmanını yayınladı. 2020 tarihli “Plastic Hearts” albümünün devamı niteliğinde olacak albüm 10 Mart’ta çıkacak.

Endless Summer Vacation’ın teaser fragmanı, Cyrus’un Los Angeles’ın farklı yerlerinde çekilmiş resimlerini gösteriyor (havuz kenarı, trapez barda bir helikopterden sarkıyor, vb.). Bir dakikalık video, Cyrus’un çeşitli yakın çekimler hakkında kısa bir diyalog okumasını ve çeşitli konumlardan görüntülerle Los Angeles’a görsel göndermeler yapmasını gösteriyor.

Albüm kapağında 30 yaşındaki “Midnight Sky” sanatçısı, siyah bir bodysuit, ince topuklu ayakkabılar ve koyu renkli güneş gözlükleriyle bir trapez çubuğundan sarkarken görülüyor.

Instagram’daki bu gönderiye bakın

Miley Cyrus (@mileycyrus) tarafından paylaşılan bir gönderi

Albüm Los Angeles’ta kaydedildi ve yapımcılığını Kid Harpoon ve Tyler Johnson (en son Harry Styles’ın “Harry’s House” çalışmasıyla ünlü), Greg Kurstin ve Mike WiLL Made-It yaptı.

Şarkıcı, NBC canlı özel programı “Miley’s New Year’s Eve Party” sırasında albümünün ilk single’ı “Flowers”ın 13 Ocak’ta çıkacağını duyurdu.

Cyrus’un önceki albümleri arasında 2007’de Meet Miley Cyrus, 2008’de Breakout, 2010’da Can’t Be Tamed, 2013’te Bangerz, 2015’te Miley Cyrus & Her Dead Petz, 2017’de Younger Now ve 2020 yer alıyor. Ayrıca Plastic Hearts da yer alıyor. Ayrıca 2009’da Time of Our Lives ve 2019’da She Is Coming adlı iki EP yayınladı ve Nisan 2022’de Dikkat: Miley Live adlı bir canlı albüm üretti.

“Endless Summer Vacation” dünya çapında hem dijital hem de fiziksel mağazalarda satışa sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu