Teknoloji

Spotify’dan “günü kurtaracak” oynatma listesi hamlesi: İnterneti bulamasanız da…

Hiç Wi-Fi kullanmayı umarak uçağa bindiğiniz ve uçağın hala 1999’da olduğunu ve Wi-Fi olmadığını fark ettiğiniz oldu mu? Muhtemelen Wi-Fi olması gerekirken, pilot bunun bozulduğunu belirten bir duyuru yapmış olabilir. Ve doğal olarak taşınabilir verileri açamayacaksınız…

Böyle bir durumda en sevdiğiniz müzikleri çevrimdışı dinlemek için indirmediyseniz Spotify’dan müzik dinleme hayaliniz paramparça olacaktır. İnternet ve müzik olmadan bu uçuş hiç bitmeyecekmiş gibi görünebilir…

İşte bu noktada Spotify yeni özelliği ile gününüzü kurtarmak istiyor. Şirket şu anda yeni bir oynatma listesini test ediyor. Bu çalma listesi, en son çalınan müzikleri otomatik olarak indirerek internet bağlantısı olmadığında bile size biraz müzik sunmayı amaçlamaktadır.

Spotify CEO’su Daniel Ekyakında uygulamaya eklenecek olan ” Çevrimdışı KarışımınızTwitter’da “adlı çevrimdışı oynatma listesinin bir önizlemesini paylaştı. CEO’ya göre, bu oynatma listesi şu anda test aşamasında olduğu için Spotify’ın bunu kullanacağının kesin bir garantisi yok.

Muhtemelen, bu oynatma listesi istek üzerine sunulacaktır. Çünkü cihazında yeterli depolama alanı olmayanlar, otomatik müzik indirme özelliğinden memnun kalmayacaklardır. Ancak acil bir durumda böyle bir çevrimdışı dinleme listesine sahip olmanın hiç de kötü bir şey olmayacağı kesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu