Yaşam

Yapboz Hız Yarışmasının Kazananları Açıklandı

Küçükçekmece Belediyesi, 5. ve 6. sınıf öğrencilerine Türkiye Haritası temalı Yapboz Hızı Yarışması düzenledi. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen yarışma, öğrencilerin kıyasıya rekabetine sahne oldu. Daha önce görmedikleri 81 kesimden oluşan Türkiye haritası şeklindeki yapbozları hızlı bir şekilde tamamlama çabası gösteren öğrenciler, 3 tıp sonunda finale adını yazdırdı.

Ödülleri Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi takdim etti.

Küçükçekmece Belediyesi, Küçükçekmece Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen yarışmaya Küçükçekmece genelinde resmi ve özel ortaokullarda öğrenim gören 5. ve 6. sınıf öğrencileri katıldı. Türkiye haritası şeklindeki yapbozu 3 cinsiyette en hızlı şekilde bitiren ilk 3 yarışmacı Lider Çebi tarafından ödüllendirildi. Birinciye 2.250 TL, ikinciye 1750 TL ve üçüncüye 1.250 TL para ödülü verildi.

Başkan Çebi, ödül töreninde, “Bu yarışma, çocukların motor becerilerini ve el-göz koordinasyonlarını geliştirmeyi amaçlaması açısından önemlidir. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzün düzenlediği yarışmaya katılan çocuklarımızı tebrik ediyorum.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu