Yaşam

Firebirds 5.Bölüm İzle Ekranı: Firebirds Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV ekranlarında yeni başlayan Ateş Kuşları dizisi bu hafta 5. bölümüyle seyirci karşısına çıktı! İlk bölümü 13 Ocak 2023’te seyirciyle buluşan Ateş Kuşları dizisinin yönetmenliğini Benal Tairi üstleniyor. Dram dizisinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor. Ateş Kuşları dizisinin başrollerinde İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Merakla beklenen Firebirds serisinin son bölümü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için Onedio’da!

İşte Firebirds 5. bölüm izleme ekranı ve son bölüm özeti

ATV ekranlarının yeni dizisi Ateş Kuşları 24 Şubat Cuma günü izleyiciyle buluşan Ateş Kuşları 5. bölümde neler yaşandı?

Firebirds 5. bölüm özeti ?

Firebirds’in 5. Bölümü: Çatal Köksüzlerin peşine düşer. Bu sırada Ateş Kuşları’nın ortasında olanlar olur.

Gülayşe, Çatal’dan çaldığı parayla çocuklara yardım etmeye karar verir. Ali, Gülayşe’ye zarar verecek analizi bulur ama her şey için çok geç kalmıştır. Çatal zaten Köksüzleri kovalıyor.

Zıpkın ise Ali’den gizleyerek Mercan’la birlikte konağa sızar. Köksüzlerin yeminini bozmaya hazır olan Zıpkın, Gülayşe’yi babasına kavuşturmaya kararlıdır. Peki Zıpkın, Ali’yi yakacak mı? Nizam’a tüm gerçekleri anlatacak mı?

Barbaros, Gülayşe’nin soğukta kalmasına izin verir. Gülayşe’ye yardım etmek isteyen Barbaros kardeşler ilişkilerini açar. Gülayşe bu kez sevdiği adam için Ali’yi karşısına alır.

Firebirds 4. Bölüm Özeti: Firebirds 1. Bölümde Ne Oldu?

Firebirds 4.Bölüm: Rootless ekibinin başı beladadır ve hayata karşı yalnız kalmıştır. Gülayşe, Çatal’ın inine girer. Çatal’ın zulasını patlatan Gülayşe, Köksüz’ü büyük bir tehlikeye atar. Üstelik bu hamlesiyle Ali’yi karşısına alır.

Eyüboğlu Konağı’na sızan Mercan ve Zıpkın’ın planları işliyor. Köşkte geçmişin izini süren Mercan suçu bulabilecek mi? Gülayşe’yi çöpe atan kişiyi bulma tehlikesi Zıpkın ve Ali’yi alt edebilecek midir?

Ateş Kuşları’nın aile bağları sınanır… Çatal yeniden peşlerinde olduğuna göre Köksüzler ne yapacak? Hükümler 4. bölümde yer almaktadır.

İşte Ateş Kuşları’nın son bölümleri: ?

Firebirds 5. Bölüm İzleme Ekranı

FIREBİDS SON BÖLÜM TEK KESİM TAM İZLE

karamursel-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu