Yaşam

Merakla Beklenen Dune 2. Bölümden İlk Görüntüler Yayımlandı! Zendaya ve Timothée Chalamet’e İlk Bakış

Başrollerini Zendaya ve Timothée Chalamet’in paylaştığı bilim kurgu filmi Dune, 2021’de vizyona girdi. Senaryosunu Frank Herbert’in yazdığı bilim kurgu klasiği Dune, bugüne kadar birçok kez beyaz perdeye uyarlandı. Dune serisinin son film uyarlaması büyük ilgi gördü. 2023 yılının sonunda çıkması beklenen Dune Part 2’den ilk görüntüler herkesi sevindirdi!

Ayrıntılara bakalım…

Bilim kurgu klasiği Dune serisinin beyaz perde uyarlaması Dune: Desert Planet, 2021 yılında vizyona girdi.

Başrollerini Zendaya ve Timothée Chalamet’in paylaştığı film, gerek oyuncu kadrosu gerekse kurgusuyla birçok izleyicinin beğenisini kazandı. Dune evrenine ilk adım, Denis Villeneuve’ün yönettiği Dune: Desert Planet ile atıldı.

Dune, çöl gezegeni Arrakis’in kontrolünü elinde tutan Atreides ailesi ve küçük oğulları Paul’ün hikayesini anlatıyor.

Paul’ü geç dönem bir figür olan Timothée Chalamet canlandırıyor. Zendaya, Paul ile yolları kesişen Chani karakterini canlandırıyor. Aynı zamanda Rebecca Ferguson, Oscar Isaac ve Jason Momoa gibi ünlü isimler de sinemada rol alıyor.

Dune: Part Two’da hikaye kaldığı yerden devam edecek. Filmin yönetmeni Villeneuve, ikinci sinemanın çok daha aksiyonlu olacağını belirtiyor.

Birçok izleyici Dune’un ilk filmini beğense de birçok izleyici de filmi durgun bulduğunu belirtmişti. Özellikle Frank Herbert’in eserini okuyanlar sinemada pek çok detayın atlandığına dikkat çekti.

Filmin yönetmeni Deniz Villeneuve ise ‘filmin kapsamına rağmen karakterlere çok yakın, insancıl bir film’ yapmak istediğini belirtiyor.

Dune’un ikinci filminin Ekim 2023’te vizyona girmesi bekleniyor.

İlk film Ekim 2021’de vizyona girdi. İkinci filmin vizyon tarihi ise ilk kez Kasım olarak açıklandı. Daha sonra yapılan açıklamada vizyon tarihinin ileri çekildiği ve filmin ekim ayında vizyona girebileceği duyuruldu.

Filmden yayınlanan görseller birçok izleyiciyi heyecanlandırdı! Bakalım ilk tepkiler nasıl olmuş. ??

Biz de bilmiyoruz. ?

Tabii ‘Dune’ esprileri havada uçuşmaya başladı!

Hatırlanması gereken bazı detaylar var.

Geliyorlar mı?

Evet evet geliyorlar!

Peki görseller hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dune filmini izledin mi? Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu