Haber

Nevşehir Sanayi Bölgesi’nde asfalt çalışması

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Yeni Sanayi Sitesi ve Lale Sanayi Sitesinde sıcak asfalt çalışması Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek. Her iki sanayi sitesindeki yıpranan yolları sıcak asfalt konforuyla buluşturacak Nevşehir Belediyesi, asfalt serimi öncesinde altyapı çalışmalarını tamamladı.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışma çerçevesinde sanayi bölgesindeki yaklaşık 1 km uzunluğundaki içme suyu hattı yenilenirken, sanayideki olası su baskını risklerinin önlenmesi amacıyla bölgede yağmur suyu limiti de oluşturuldu. Şiddetli yağmurlar sırasında yollarda bölge ve su birikintileri. Yaklaşık 3 km uzunluğundaki yağmur suyu sınırının imalatını tamamlayan belediye grupları, bu sabah sanayi bölgesinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Teknik İşler Müdürlüğü ekipleri, Yeni Sanayi Sitesi’nden başlayarak yol söküm çalışmalarının ardından PMT döşeme işlemini gerçekleştirecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte sanayi bölgesindeki yaklaşık 6 km uzunluğundaki servis yolları sıcak asfaltlanacak.

haber-tuzlukcu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu