Yaşam

Veda Mektubu Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Veda Mektubu 7. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm

Kanal D ekranlarının yayın hayatına iddialı bir giriş yapan Veda Mektubu dizisi bu hafta 6. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Most Production imzalı dizi yayınlandığı ilk günden itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla seyirciden tam not alan Elveda Mektubu dizisinin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor. Peki Veda Mektubu 7.Bölüm’de Alanur büyük aşkı Nur’un evine mi yerleşiyor?

İşte Veda Mektubu 7. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti

3 Nisan Pazartesi günü Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Veda Mektubu 7. bölümde neler olacak?

Gelin Veda Mektubu serisinin son bölümüne birlikte göz atalım ?

Veda Mektubu serisinin 6.bölümünde: Aileleri arasında sıkışıp kalan Aslı ve Mehmet aşkını yeni bir sınav beklemektedir.

Ziya, yıllar sonra açılan aşk defterlerinin peşine düşer. Ziya, Alanur’un yazdığı ayrılık mektubunu bularak ayrılıklarında hiçbirinin haksız olmadığını kanıtlamaya çalışır.

Ziya, çocuklarının mutluluğu için içlerinde birikmiş olan bu öfkeyi geride bırakmaları gerektiğini net bir dille dile getiriyor.

Gerçeğin peşine düşen Ziya, Nevzat’ı köşeye sıkıştırır. Seher ise gerçek ortaya çıktığında sonucun kendisine zarar vereceğini düşünerek her an daha büyük bir stres altındadır.

Aslı’nın sakladığı gerçek ortaya çıkıyor. Mehmet, Aslı’nın Mina hakkındaki gerçeği sakladığını öğrenince ikili arasında büyük bir kavga çıkar.

Aslı ve Mehmet’in yaşadığı kargaşayı kendisi için değerli bir gelişme olarak gören Hatice, umutla ayrılmalarını beklemektedir.

İkili bu kavgadan ayrılmayınca son kozunu oynayan Hatice, Aslı ile Mehmet’in aşkını büyük bir güçlükle terk eder.

İşte Veda Mektubu yeni bölüm fragmanı ?

Veda Mektubu 7. Bölüm Fragmanı | Alanur, Ziya’nın Evine mi Taşınıyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu