İş

Western Digital, Veri Merkezi için Daha Fazla Esneklik ve Ölçeklenebilirlik Sağlıyor

Yeni RapidFlex™ Yapı Köprüsü ve Ultrastar® Çift Bağlantı Noktalı NVMe™ SSD’ler tarafından desteklenen geliştirilmiş OpenFlex™ Data24 Platformu, yeni nesil özel depolama için NVMe-oF™ dağıtımını basitleştirir

Buluttan uca ve hatta kurumsal alana kadar, veri merkezi mimarları yapay zeka, nesne depolama, belge paylaşımı ve daha fazlasının potansiyelini ortaya çıkarmak için artan düzeyde flash depolama kullanıyor. Bire bir, harcamaları kontrol etmeye ve depolama alanlarını daha verimli bir şekilde yönetmeye, ölçeklendirmeye ve kullanmaya yardımcı olacak çözümler bulmaya odaklanırlar. Bu, depolama kaynaklarının gelişmiş performansı, kullanılabilirliği ve esnekliği için NVMe flash over fabric’i (NVMe-oF) bölümlere ayırmaya ve paylaşmaya yönelik büyüyen bir eğilimi tetikliyor.

Western Digital (NASDAQ: WDC), müşterilerin NVMe/NVMe-oF depolamayı devreye almayı kolaylaştırmasına yardımcı olmak için gelişmiş OpenFlex Data24 3200 NVMe-oF JBOF/Storage Platformunu, yeni nesil RapidFlex A2000 ve C2000 NVMe-oF ağ iletişim cihazlarını tanıttı ( FBD) ve yeni Ultrastar DC SN655 PCIe® Gen 4.0 çift ilişkili NVMe SSD’yi duyurdu. Bu yeni depolama çözümleri, müşterilerin NVMe ve NVMe-oF’yi dağıtmasını kolaylaştırmak için daha fazla esneklik ve seçenek sunan bir ekosistemi mümkün kılıyor. Western Digital artık bilgilerin sunucu başlatıcıdan depolamaya gittiği çözümler sunmak için Ethernet kablosunun her iki ucunu hedefleyen dikey entegrasyon yeteneklerine sahip tek şirkettir.

Futurum Group kıdemli stratejisti Randy Kerns, “NVMe-oF, flaşı birden fazla sunucu ve uygulamada verimli bir şekilde paylaşıp ölçeklendirirken NVMe SSD’lerin performansını ortaya çıkarabildiği için modern veri merkezi altyapısında devrim yaratmaya hazırlanıyor” dedi. Western Digital, genişleyen NVMe-oF çözümleri portföyüyle ekosistem büyümesini ve şeffaf standartları desteklemeye devam ediyor; Bu, şirketi çok çeşitli uygulamalarda benimsemeyi sürdürmek için mükemmel bir konuma getiriyor.” açıklamalarını yaptı.

Gömülü OpenFlex Data24 3200 NVMe-oF Depolama Platformu

Western Digital OpenFlex Data24 3200, NVMe flaş performansını paylaşılan bir depolama mimarisine genişleten tam entegre bir NVMe-oF depolama platformudur. OpenFlex Data24, depolama kaynaklarını işlem kaynaklarından ayırır ve bunları Ethernet üzerinden paylaşarak, birden çok uygulama ve sunucu için yaygın olarak kullanılabilir hale getirir; ve daha fazla kaynak kontrolü ve ölçeklenebilirlik sağlayarak çoklu kaynak kullanımına ihtiyaç duymadan iyileştirilmiş depolama kullanımı sağlar.

RapidFlex FBD’leri kullanan Data24 3200, altı adede kadar ana bilgisayarın anahtar olmadan bağlanmasına izin verir. Anahtarlamalı bir ortam, çok düşük uygulama gecikme süresiyle yüzlerce terabayttan petabaytlarca NVMe flaşına kadar ölçeklendirme yetenekleri sağlayarak daha da fazla ana bilgisayarı ve Data24 platformunu ölçeklendirmeye olanak tanır. Yakınsanmış Ethernet (RoCE) üzerinden RDMA’ya ek olarak, geliştirilmiş Data24 artık yeni TCP ilişkilendirme dayanağı sunuyor. 2U 24 yuvalı bir platformda sunulan ve 5 yıllık sınırlı garantiyle desteklenen Data24 3200, tek bir düşük gecikme süreli çift platformda 368 TB’a1 kadar kapasiteyle düşük güç, yüksek kullanılabilirlik ve kurumsal sınıf güvenilirlik sağlamak üzere tasarlanmıştır. -port PCIe Gen 4.0 SSD’ler.

Yeni Nesil RapidFlex FBD’ler: A2000 ASIC ve C2000 Yapı Köprüsü PCIe Adaptör Kartı

RapidFlex NVMe over Fabrics yapı köprü cihazları ailesi, OEM’ler/ODM’ler ve büyük kuruluşlar için temel yapı taşlarını sağlayan, bir Ethernet yapısı genelinde yüksek oranda ölçeklenebilir paylaşılan depolamaya dayalı yeni nesil iş yüklerini etkinleştirmek için yazılım tanımlı altyapılara bir Kendin Yap yaklaşımını benimser. sağlar. Bu ikinci nesil düşük güçlü, yüksek performanslı FBD’lerin iki versiyonu mevcuttur: RapidFlex A2000 denetleyici ve yeni OpenFlex Data24 gibi testlere güç sağlamak için A2000 çipini bir PCI adaptörüne yerleştiren RapidFlex C2000.

Yeni RapidFlex FBD, PCI veri yolunu Ethernet üzerinden dışa aktaran ve harici olarak bağlanan SSD’lerin sanki sunucunun içindeymiş gibi görünmesini sağlayan benzersiz bir cihazdır. Bu yeni sürüm aynı zamanda Gen 4 PCIe’nin 16 hattına uyan ek bir 100GbE bağlantı noktasıyla performansı ikiye katlıyor ve tüm NVMe all-flash dizilerinde bir PCIe kök kompleksi sunarak kalifikasyon ve dağıtımı basitleştiriyor. A2000 ve C2000 FBD’ler, mevcut niyet modu kabiliyetine başlatıcı modu kabiliyeti ekleyerek müşterilerin artık geleneksel bir Ethernet NIC yerine sunucularında NVMe-oF iletişimi için daha uygun maliyetli ve daha düşük güçte başlangıç ​​kartları kullanmalarına olanak tanıyor.

Kurumsal sınıf Ultrastar DC SN655 Çift Bağlantı Noktalı NVMe SSD

Ultrastar DC SN655, özel depolama, nesne gibi çeşitli uygulamalar ve iş yükleri için yüksek performanslı, yüksek kapasiteli depolamaya ihtiyaç duyan bulut, OEM ve kurumsal müşteriler için tasarlanmış uygun maliyetli, çift bağlantı noktalı, yüksek kapasiteli bir çözümdür. depolama, depolama sunucuları ve diğer görev açısından kritik uygulamalar. PCIe Gen 4.0 NVMe SSD.

Ultrastar DC SN655, kurumsal yüksek kullanılabilirlik gereksinimleri için her zaman veri erişimi sağlamak üzere kolay, ölçeklenebilir, tek veya çift bağlantı noktası yolu sağlayan dikey olarak tümleşik bir SSD’dir. Ayrıca, hem depolama hem de karma iş yükü bilgi işlem uygulamalarını hedefleyerek kapasiteleri yeni 3,84 TB’tan 15,36 TB1’e1 ve sürücü güvenilirliğini 2,5 milyon saate (öngörülen) ortalama arızaya kadar geçen süreye yükseltir. Ek olarak, SN655 büyük yapılandırılmamış iş yükleri2 için bir milyonun üzerinde maks. rastgele okuma IOP’leri ve gelişmiş Hizmet Kalitesi (Qos) sunar. Cihaz, katlanabilir bir U.3 15 mm form faktörü ile gelir ve U.2’nin geriye dönük uyumluluğunu gösterir. SN655 ayrıca, bilgilerin gerektiğinde kullanılabilir olmasını sağlamak için elektrik kesintisi koruması ve uçtan uca veri yolu koruması gibi ek kurumsal özellikler sunar.

Western Digital Başkan Yardımcısı ve Platformlar Genel Müdürü Kurt Chan şunları söyledi: “NVMe’ye ayrılmış depolama bir gerçeklik haline geldikçe ve bilgi katlanarak büyüdükçe, amacımız veri mimarlarının depolama stratejilerini geleceğe hazır hale getirmelerine ve ödün vermeyen performans sunmalarına yardımcı olmaktır. sürekli değişen iş yükü taleplerini karşılamak için ölçeklendirin. güvenli SSD’ler ve kolaylaştırılmış NVMe-oF çözümleri sağlamak için. RapidFlex ve Ultrastar’ı Data24’te birleştiren Western Digital, işletmelere flaşı paylaşmaları ve işlerine daha fazla değer katmaları için dönüştürücü, yeni nesil bir yol sunuyor.” açıklamalarda bulundu.

OpenFlex Data24 3200 NVMe-oF Depolama Platformu, RapidFlex A2000 ve C2000 FBD ailesi ve Ultrastar SN655 çift bağlantı noktalı NVMe SSD şimdi örnekleme aşamasında.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu